En vaskeægte sællert: ”Midt om Natten”

Frøbjerg

18. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Nu sætter Frøbjerg Festspil dagligt rekorder sammenlignet med forestillingen i 2019. Billetsalget rundede torsdag 12.000 solgte billetter – det er 2000 flere billetter end sidst. Første oplag af programmet er for første gang i festspillets lange historie revet væk, så der må gang i trykkeriet igen. Hotel Aarup Kro slår også tallet for antal spisende gæster i Spisehuset.

Da Frøbjerg Festspil spillede ”Footloose – The Musical” i 2019 blev det til 10.000 solgte billetter, og håbet for foreningen var at overgå det i år med ”Midt om Natten”. Med en hel spilleuge tilbage, er det mål i den grad nået, skriver Frøbjerg Festspil i en pressemeddelelse.

– Det gør mig glad, og det er særdeles tilfredsstillende. Vi har bestemt ikke haft vejrguderne med os, men publikum – og de medvirkende – har taget det flot, siger Knud Møller, formand for Frøbjerg Festspil.

Han fortæller, at hvis udviklingen i billetsalget i år i den sidste spilleuge svarer til udviklingen i billetsalget til ”Footloose – The Musical” i 2019, så ender tallet på over 14.000 tilskuere.

– Det er bare godt. Jeg synes, at det underbygger, at publikum – på trods af at der stadig er Corona rundt i verden – har et behov for at komme ud, få oplevelser og være sammen, siger han.

Masser af menuer

Det går også forrygende godt med salget af menuer i festspillets Spisehus.

– Det skyldes selvfølgelig erfaringerne fra ”Footloose – The Musical” i 2019, hvor Hotel Aarup Kro leverede for første gang. Og så naturligvis i det gode renommé, som Kroen har. Man kan også fremhæve den gode betjening fra det frivillige personale. Jeg tror, at vi ender på 2.500 solgte menuer i år, og det er 1000 mere end sidste gang, siger Knud Møller, der oplyser, at man har været nødt til at indkøbe ekstra stole til de mange gæster.

– Det er bare så dejligt, at der kun er kravet om Coronapas til Spisehuset tilbage. Øvrige restriktioner er fjernet, men vi passer selvfølgelig fortsat på publikum og hinanden, understreger Knud Møller.

Gang i trykkeriet

De mange gæster på Højen har også taget godt imod årets trykte program, som kan købes inden forestillingen.

– Det er, for første gang i festspillets historie revet væk. Vi plejer at trykke godt et par tusinde. I år havde vi trykt 300 ekstra, men nu må vi have gang i trykkeriet igen, siger Erik Tranholm, der står bag årets program.

Forestillingen ”Midt om Natten” kan ses på Frøbjerg Bavnehøj til og med den 21. august. Billetter købes på

.

Del denne historie på: