Den grønne omstilling koster Frøbjerg Festspil penge – dog kun ganske lidt

Frøbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Når Shreks grønne univers indtager Frøbjerg Bavnehøj næste år, kommer det til at koste minimalt mere for tilskuerne – men indtil 1. februar kan billetter købes til gammel pris

Frøbjerg Festspil har set sig nødsaget til at hæve billetpriserne til næste års forestilling. 

– Der er der flere grunde til. Alt stiger i øjeblikket. Byggematerialer til blandt andet scenebyggeriet stiger vildt. ”Shrek – The Musical” fortjener den helt store opsætning og er derfor en ressourcekrævende forestilling. Scenen bliver imponerende. Desuden skal der laves en masse kostumer til riddere, soldater, prinsesser, eventyrfigurer og så er der lige en drage, der skal købes materialer til. Helt overordnet vil vi gerne fastholde det høje niveau, som vi præsterer hele vejen rundt. Det kræver naturligvis en tilpasning af vores udgifter, men uden flere indtægter går det simpelthen ikke, siger formand Knud Møller. 

Forskellige stigninger

– Stigningerne er lidt forskellige i de forskellige billetkategorier. Største krone-stigning er i vores Kategori 1, der giver adgang til de bedste pladser. 

Her er stigningen 15 kroner for voksne og 10 kroner for børn. Så vi taler om stigninger på under seks procent, fortæller Knud Møller.

I de øvrige kategorier er stigningen 10 kroner for voksne og 5 kroner for børn.

– Selv om det er ærgerligt at skulle forøge priserne, er det stigninger, som vi godt kan være bekendt, og vi håber at se publikummer i alle aldre til næste års musical, understreger formanden.

Stigningen træder i kraft pr. 1. februar 2023, og det betyder, at det er muligt at købe billetter til gammel pris i januar 2023.

– Vi vil naturligvis gerne være fair over for vores trofaste gæster, så til og med 31. januar 2023 kører vi videre med de gamle priser, fastslår Knud Møller, at billetter til ”Shrek” – der kort sagt har målgruppen ALLE – kan købes på www.frobjerg.dk

Del denne historie på: