De unge kommer gratis til “Grease” på bavnehøjen

Frøbjerg

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Skal du i 6. eller 7. klasse efter sommerferien, og bor du i Assens Kommune, kan du kvit og frit overvære Frøbjerg Festspils opsætning af musicalen Grease til sommer.

Frøbjerg Festspil vil gerne gøre sit for at øge unges interesse for teater – og det ville heller ikke gøre noget, hvis de selv fik lyst til at prøve kræfter på de skrå brædder eller som frivillige bag kulisserne, derfor lyder det gode tilbud til kommunens elever i 6. og 7. klasse, at de ganske gratis kan overvære musicalen Grease på friluftscenen ved Frøbjerg Bavnehøj til sommer.

– De unge og deres forældre vil i løbet af de næste uger modtage nærmere information, oplyser Knud Møller, der er formand for Frøbjerg Festspil, samtidig med at han understreger, at tilbuddet gælder elever fra kommuneskoler såvel som privatskoler.

Kultur som drivkraft

Tilbuddet er den del af en driftsaftale mellem Assens Kommune og Frøbjerg Festspil. Formålet er blandt andet at understøtte udmøntningen af Assens Kommunes kulturpolitik og kulturstrategi, Kultur som drivkraft.

– Vi vil gerne være behjælpelige med at få politikken ud at virke og leve blandt de unge. Tilbuddet til 6. og 7. klasserne er tænkt som et lille skridt i den retning, siger Knud Møller.

Fede hits og lækker dans

Han og hele holdet bag Frøbjerg Festspil glæder sig til at byde de unge velkommen til august, og man er selvfølgelig lidt spændte på, hvor mange, der dukker op.

– Men hvis ikke “Grease” med den klassiske historie om ung kærlighed, forelskelse og kampen for at lykkes og blive til noget og de fede hits og den lækre dans kan lokke de unge til højen i august, hvad kan så?, spørger Knud Møller. 

Del denne historie på: