Casper ”Kromand” håber at sælge 2600 kuverter til Grease

Frøbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Casper Andersen indehaver af Hotel Aarup Kro er rekordernes mand, så han går aldrig af vejen for at sætte nye mål og nå dem. Tidligere på året udfordrede han sine kunder på bestillinger af den berømte jægersnitzel, og det blev så til rekordmange 1250 kuverter han måtte lange over disken på 2½ time. 

Nu handler det så om at levere mad til Grease-gæsterne. 

Det første år, Casper Andersen stod for maden i Spisehuset til Frøbjerg Festspils forestillinger var i 2019, hvor 1500 gæster bestilte mad før forestillingen ”Footloose”. 

– Da det så sidste var ”Midt Om Natten” med Kim Larsens musik, der jo er populært, meldte jeg ud, at vi godt kunne sælge 2500 kuverter, siger han. Casper Andersen slår tallene af solgte menuer op, og det blev til 2542 solgte kuverter af de fire forskellige kuverter. 

– Jeg kunne da godt tænke mig at sælge 2600 kuverter i år til ”Grease”. Det bliver svært at slå sidste års rekord, men selvfølgelig kan det lade sig gøre, lyder det optimistisk fra Casper Andersen, der ser frem til at skulle lave mad til gæsterne på Frøbjerg Bavnehøj. 

– Jeg føler mig som del af Frøbjerg-familien med alle de frivillige derude, og jeg hygger mig med det, siger han. 

I år kan gæsterne til årets festspil ”Grease” vælge mellem:

En menu med forret og hovedret. Først en moderne rejecocktail med mix af rejer, krebsehaler, tigerrejer vendt med friske krydderurter og lime. Hertil friskbagt brød fra Vissenbjerg Bageri.

Derefter Kromandens Mørbradgryde med stegte grøntsager, pølser, barbecue sauce toppet med bacon hertil ovnstegte kartofler med persille.

Biksemad med spejlæg, rødbeder, bearnaise, HP-sauce, engelsk sauce, ketchup, smør og rugbrød.

Tapas tallerken bestående af 7 slags:

Rejemix med sakura spirer

Varmrøget laks med urtecreme

Tunmousse med ørredrogn

Serranoskinke med salsa

Hønsesalat med bacon

Chokolademousse med jordbær

3 slags ost og syltede valnødder

Hertil to slags brød og smør.

Burger med 200 gram hakkebøf, serveret i lækker brioche bolle med mix salat, tomatsalsa, bacon og ost hertil pommes frites og barbecue dressing.

Del denne historie på: