Book kulturel kvalitetstid med børnene til “Midt om Natten” – om eftermiddagen

Frøbjerg

8. juli 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Efter lang tids nedlukning af kulturelle tilbud, er der sikkert mange bedsteforældre, der godt kunne tænke sig at give børnebørnene med en god oplevelse. 

Det kunne for eksempel være til forestillingen ”Midt om Natten” med Kim Larsens elskede musik i den smukke natur på Frøbjerg Bavnehøj til august.

Frøbjerg Festspil har sat ekstra mange forestillinger i kalenderen i år, så rigtig mange kan få mulighed for at se forestillingen ”Midt om Natten” med alle de store hits fra Kim Larsen. De fleste forestillinger finder sted kl. 20, og det er nok lidt sent, hvis der er skoledag næste dag, skriver Frøbjerg Festspil i en pressemeddelelse.

– Men i år har vi har hele fire forestillinger, der spilles eftermiddage på søndage og lørdage i august. Her ville det jo være oplagt for bedsteforældre at give deres børnebørn en oplevelse af de helt store. Eller familier med børn, der godt kan lide musik og drama, siger Erik Tranholm fra Frøbjerg Festspils PR-afdeling.

I ”Midt om Natten” møder vi vennerne Arnold og Benny i 80’ernes København. De to er med til at bygge fristaden Haveje, som er en protest mod politikere og ordensmagten. Men idyllen bliver brudt, da rockere og boligspekulanter vil ødelægge stedet. Der opstår også en konflikt, da de to venner begge bliver forelsket i den smukke Susan Himmelblå, og det truer med at ødelægge det venskab, som blev grundlagt helt tilbage, da de var små drenge. En eviggyldig fortælling om tro, håb og kærlighed.

– Det er en spændende historie med rigtig mange gode sange. Mange børn og voksne kan sikkert synge med på hits som Papirsklip, Tik Tik og Midt om Natten. Men det er nok ikke en forestilling for de allermindste børn, siger Erik Tranholm.

Han fortæller, at der er gode muligheder for at lave en hyggelig weekendtur, når forestillingen begynder kl. 15. 

– Inden kan man bestille mad, der serveres i Spisehuset. Til børnene har vi i år en lækker burger med pommes frites, og de voksne kan vælge mellem en frokostplatte, biksemad eller en forret med laks og en hovedret med jægerschnitzel. Alt sammen leveret fra Hotel Aarup Kro.

Hvis børn og voksne vil have lidt til den søde tand – og en ekstra oplevelse, er der mulighed for at købe en Eftermiddagspakke. Pakken købes på www.frobjerg.dk og kan kun købes til de fire eftermiddagsforestillinger. Man slipper for køen – pakken er nemlig klar, når man ankommer og afhentes i Boden ved indgangen.

Der er en kande friskbrygget kaffe, sponsoreret af MOKAFFE med den grønne kop i miljørigtigt materiale, to Jolly Cola, fire muffins og en pose Matadormix i kurven samt Festspillets flotte program.

– Pakken indeholder også et Fotopas, så man efter forestillingen har mulighed for at få et varigt minde i form af et foto med en eller flere af hovedrolleindehaverne. Det bliver taget af vores professionelle fotograf og foregår lige ved siden af scenen, siger Erik Tranholm, der oplyser, at prisen for en Eftermiddagspakke er 125 kroner.

Eftermiddagsforestillingerne finder sted: søndag den 8. august, lørdag den 14. august og søndag den 15. august samt lørdag den 21. august. Billetterne bestilles på www.frobjerg.dk

Del denne historie på: