Audition til ”Hair” i Frøbjerg Festspil

Frøbjerg

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Der er audition på “Hair” for alle interesserede skuespillere, dansere og sangere lørdag 4. og søndag 5. november i Samlingshuset i Frøbjerg

“Hair – The American Tribal Love-Rock Musical” har sejret adskillige gange på musical scener over hele verden, siden den så dagens lys første gang i 1967. I august 2021 opføres Hair for første gang på Frøbjerg Bavnehøj.

– Vi vil med ”Hair” skabe en storslået musical, hvor musikken, dansen, humoren, livsgnisten og historien samlet set skal underholde publikum, men også gerne sætte et lille aftryk af eftertænksomhed, siger kunstnerisk leder og instruktør Carsten Friis om Hair, der har det hele; en virkelig god historie og fantastisk musik, der for længst har skrevet sig ind i historien som noget af det bedste i rockmusical historien.

Numre som ”Aquarius”, ”Hair”, ”Easy to Be Hard” og “Good Morning Starshine” er blot nogen af de mange kendte hits fra musicalen.

Nu er det så Frøbjerg Festspils tur til at tage ”Hair” under kærlig behandling; vi rykker hele den amerikanske historie og byen New York til Frøbjerg Bavnehøj – og vi glæder os, skriver Frøbjerg Festspil i en pressemeddelelse.

Den grundlæggende historie i ”Hair” er desværre fortsat aktuel – dengang handlede det om Vietnam krigen, i dag er der en tilsvarende krig med mange ofre, denne gang i Ukraine.

Men ”Hair” er meget mere end krig – det er samtidig en livsbekræftende historie der handler om venskab, kærlighed og modet til at turde stå ved den man er – og så er den ydermere tilsat masser af humor og skønne roller.

Og så kommer man selvfølgelig omkring den store ungdomsfrigørelse i 1968 – en tid med opbrud og nye tanker, der blev sat i spil over hele verden.

Der er audition for alle interesserede (skuespillere, dansere og sangere) lørdag 4. og søndag 5. november 2023 i Samlingshuset i Frøbjerg – mere info og tilmelding på www.frobjerg.dk. 

Del denne historie på: