December-jul på Erholm

Erholm

1. december 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Erholm Fødevaremarked holder i december ”Jul på Erholm” hver lørdag kl. 10-16 og hver søndag kl. 10-15 frem til og med søndag 19. december.

Udover de faste stande vil der være et antal nye stande, som frister med julegaver, der kun kan fås ganske få steder på Fyn, fortæller fødevaremarkedets sekretær, Lars Gregersen. 

Det gælder bl.a. hjemmevævede tørklæder, viskestykker, håndklæder m.m. Der kan også købes flotte skåle, figurer og juletræer med lys fra de to lokale trædrejere, bl.a. kan du købe ting der er drejet i træ fra Erholm slotspark. 

– Du kan også finde skønt garn og lækre strik, råuld og lammeskind, der vil også være mulighed for smagsprøver fra flere af standene, bl.a. årets juleøl fra Brylle Bryghus og selvfølgelig er der også åbent på vores nisseloft, hvor børn og barnlige sjæle kan få tiden til at gå i nisselandsbyen. Nisserne er svære at få øje på, da de er bange for mennesker, måske er du heldig at få øje på en, lyder det fra Lars Gregersen. 

Som et bidrag til at bremse corona-smitten skal de besøgende vise et gyldigt coronapas ved indgangen til Erholm Fødevaremarked og bære mundbind inden døre. Der er genindført ensretning i butikken, så man går ind ad den venstre dør og ud af døren ved kassen, ligesom der er håndsprit i butikken. Der vil være mulighed for at købe kaffe, te samt gløgg og klejner og nyde dette ved bordene i butikken. 

Del denne historie på: