Afgrøderne er i joden, og Erholm økologiske besøgshave klar til besøg

Erholm

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

De frivillige omkring Erholm økologiske besøgshave har været på arbejde. Fået trimmet græskanter rundt om bede og træer, og de sidste planter til denne sæson er plantet ud, så nu gælder det først og fremmest om at holde ukrudtet i ave, høst og samtaler med de forhåbentlig mange interesserede, der vil lægge vejen forbi. Såvel grupper som enkeltpersoner er velkomne på arbejds- og fortælledagene, fortæller Hans Walmar i en pressemeddelelse.

– Vi kan både fortælle om afgrøderne, også de mere specielle, om økologiske principper, om tanggødning, fladekompost og meget andet, oplyser han.

Der er også mulighed for at blive aktiv i havegruppen.

Sommerens arbejdsdage er planlagt til to gange om måneden. 8. og 16. juni, 13. og 27 juli samt 10. og 18. august. Sidstnævnte er også Herregårdenes Dag, hvor der mellem klokken 10 og 15 vil være parkvandring med fortælling og åbent i Erholm Fødevaremarked.

Senere på sæsonen er der gang i haveredskaberne 31. august, 14. september som falder sammen med Haveselskabets plantemarked klokken 10-16 og endelig 5. og 25. oktober.

Også i forbindelse med julemarkedet tre weekender i december vil der være mulighed for at møde frivillige fra havegruppen. Hvilke dage vil dog først blive fastlagt på et senere tidspunt. 

Del denne historie på: