Til jubilæum i træningstøjet

Ebberup

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Det er en god ide at møde op i sit træningstøj, hvis man vil være med til at fejre, at Ebberup Fitness fylder 10 år lørdag 2. september.

For det kommer ikke bare til at handle om skåltaler og pindemadder. Der bliver også mulighed for på egen krop at afprøve en vifte af de tilbud, foreningen har.

Det hele begyndte med nogle brugte maskiner, der stod i hallen og kun blev brugt af en flok seniorer, fortæller Ellis Olesen, der er kasserer i Ebberup Fitness.

Men fra 2013 tog det fart. Da indrettede Ebberup Hallerne et loftsrum, som foreningen kunne leje, og via en kontakt til DGI fik den hjælp til opstart og lån af maskiner, samtidig med, at den solgte støttebeviser og fik en stribe sponsorater, så man til sidst kunne købe de allerbedste spinningcykler og fitness-redskaber.

– I 2016 oprettede vi jumping fitness på trampoliner, som den første forening på Fyn, fortsætter Ellis Olesen. Det er siden blevet suppleret med hit fit dance, teen fit og power-træning og som noget nyt kommer der 6. septemer også yoga til. Foreningen tæller lige nu 380 medlemmer.

I anledning af 10-året er der åbent hus klokken 10-16 for alle, der har lyst at være med. Efter velkomst ved Kirstine Kot og tidligere formand Jacob Medici er der klokken 10.30-11.45 mulighed for at prøve spinning eller rettere dans på cykel. I vibe cycling er musikken nemlig det bærende element. Man behøver ikke have erfaring med spinning for at deltage.

Klokken 12-13 står der jumping fitness på programmet, Michael Snitkjær, der var en af de første instruktører i klubben i den disciplin, står for instruktionen.

Klokken 13-14 er der knap så meget fart på, for da gælder det foreningens nyeste tilbud – yoga.

Tag bare børnene med – en hoppeborg er pustet op og til fri afbenytte under hele arrangementet.

Og mon ikke sulten har meldt sig hos både store og små efter alt det. Det er der råd for. Klokken 14-16 sluttes dagen nemlig af med stående taffel.

Del denne historie på: