Ny sponsoraftale skal hjælpe med at realisere drømmen om et udendørs dansegulv

Ebberup

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Kom og Dans Ebberup hver gang bilen tankes

Takket være en sponsoraftale mellem ”Kom og Dans Ebberup” og energiselskabet OK kan danseforeningskassen få klingende mønt af de bilister, som tanker hos OK. 

Foreningens kasserer, Robin Jensen, glæder sig over det nye sponsorsamarbejde, da det skal bidrage til, at foreningen kan investere i et udendørs dansegulv.

– Når vi er ude at lave opvisninger kunne det være superfedt med et udendørs dansegulv, og det kræver naturligvis også en lukket trailer, som kan fragte det. Det vil vi rigtig gerne bruge støttekronerne på, siger Robin Jensen.

Hos Kom og Dans Ebberup er der fokus på, at medlemmerne får pulsen op, mens de har det sjovt og lærer noget. Foreningen tilbyder undervisning i to dansestilarter, herunder Swing og Rock’n’roll.

5, 10 eller 15 øre i støtte

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2500 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK.

Del denne historie på: