Røvere på spil i skoven ved Brylle Skole

Brylle

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Coronaen udsatte premieren i to år, men i denne uge er Brylle Skole og Frøbjerg Festspil klar til opførelsen af deres fælles forestilling – inspireret af røverhistorier fra egnen.

Det gik ikke helt som planlagt, da Frøbjerg Festspil og Brylle Skole for to et halvt år siden søgte om midler til et fælles kulturprojekt – og fik 73.000 kroner til en teaterforestilling.

De 6. klasser, der sammen med forfatter Thomas Høg, Middelfart, skrev forestillingen om helte og heltinder med inspiration fra røverhistorierne fra området, går ikke på skolen længere.

Det er derfor alle skolens nuværende elever i 0.-6- klasse, der medvirker i forestillingen, som også har involveret alle skolens lærere.

Instruktør er Bianca Giese, musiklærer Hans Jørgen Bjørnholt har sat musik til, og elever, der kan spille et instrument, danner orkester.

Frøbjerg Festspil har ydet praktisk assistance med scene, lyd og kostumer.

På torsdag 2. juni går det løs med tre forestillinger i skoven, der ligger i tilknytning til skolen. Den sidste forestilling klokken 18.30 er åben for alle, oplyser projektleder Kirsten Hornbak

Del denne historie på: