Fra børnehave til børnehus

Brylle

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Når Brylle Private Børnehave har skiftet navn til Brylle Teaterbørnehus, ligger dere mere end teater i forandringen. Fra 1. april siger institutionen også velkomne til vuggestuebørn.

Assens Kommune har i første omgang bevilget institutionen seks vuggestuepladser. Det er en lille gruppe, men det kan også være fint for børnene, at de er i en lille gruppe som i dagplejen, og samtidig får den glidende overgang til børnehaven, som de gør, når de er under samme tag, påpeger leder Julie Råsted.

Der ser ud til at være en god interesse for det nye vuggestuetilbud. I sidste uge havde børnehuset således tre rundvisninger for interesserede.

Selv om teaterbørnehuset ikke som den kommunale daginstitution, Agerholm, er en del af Brylle Landsbyordning, som omfatter daginstitution og skole, så er der et tæt samarbejde med både Agerholm og skolen for eksempel om et fælles forløb for de kommende skolebørn, som starter i marts og ved juletid, når de store børn i de to institutioner laver julekort til hinanden

Del denne historie på: