Bilhuset Thybo i nyt stort flådesalg

Bred

For anden gang indenfor få år er det Jan Thybo og Co. i Bred ved Vissenbjerg, der står for leveringen af et rekordstort antal varebiler til ejendomsselskabet Barfoed Group

52 Ford Costom-varebiler. Så stor lød den rekordstore ordre, som for nylig tikkede ind hos Bilhuset Thybo i Vissenbjerg på Fyn. 

– Det er en ordre, som vi selvsagt er rigtig glade for. Vi er meget taknemmelige for, at én kunde lægger så stor en ordre hos os, siger Jan Thybo, indehaver af Bilhuset Thybo, der er en af de førende forhandlere af Ford-biler, og som sidder på over 25 procent af salget af Ford-biler til erhverv på Fyn.  

Bilhuset i Bred er trods placeringen udenfor de store byer lykkedes med at tiltrække erhvervskunder fra hele landet. For Jan Thybo er det en helt bevidst strategi: 

– Selv om vi ikke har en geografisk placering tæt på store virksomheder, så er vi beviset på, at man kan skabe sig en position gennem et målrettet fokus på tæt kundekontakt, siger Jan Thybo.

Bestilling nr. 2

Den rekordstore ordre kommer fra ejendomsselskabet Barfoed Group, der er et af landets største ejendomsselskaber. Og det er ikke første gang, at Barfoed Group lægger en stor bestilling hos det højfynske bilhus. Tilbage i 2019 valgte ejendomsselskabet af udskifte hele deres bilflåde og købte 50 varebiler hos Bilhuset Thybo.  

– Da vi handlede første gang hos Bilhuset Thybo, hvor vi købte 50 biler, følte jeg fra første dag, at opmærksomheden på os som kunde var meget dedikeret. Det er vigtigt for os at mærke loyalitet og pålidelighed, da vi blandt andet har brug for en sikker og stabil servicering af vores biler. Den får vi hos Bilhuset Thybo, og derfor har det været naturligt at fortsætte samarbejdet i forbindelse med den seneste investering i 52 nye varebiler, siger Frederik Barfoed, koncerndirektør, Barfoed Group.

Bilerne bliver leveret hen over sommeren 2024.

Del denne historie på: