Hobbyfolket har fået en ny butik på Barløse Mark

Barløse

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Er du til scrapbooking, så har Claus Rud Larsen måske det, du mangler. Han har åbnet en lille butik i forbindelse med sit hjem ved Barløse.

Kan du lide at scrapbooke. At lave scrapbøger og pynte dine udklip på alskens kreative måder, måske fremstille dine egne lykønskningskort eller lignende, så skulle du måske tage en tur til Barløse Mark.

Herude på Midtergyden 9/11 har Claus Rud Larsen åbnet Claus’ Hobby, hvor han tilbyder lige netop det, scrapbookerne har brug for – og som han siger – det han ikke har, kan han prøve at skaffe, når folk spørger efter det.

Claus dyrker ikke selv scrapbooking, men kender til fænomenet fra sit job som indkøbs- og produktionsleder hos 3L i Brylle, der dels producerer og forhandler kontorartikler, dels ting til scrapbooking via sin anden afdeling, 3L Consumer Products.

Claus Rud Larsens produkter kommer dog mange steder fra.

Udover karton i mange forskellige farver, finder man stempler, stanseværktøj og færdige kort, der kan inspirere.

Foreløbig er Claus’ Hobby åben hver fredag eftermiddag klokken 14-17.

– Hen ad vejen skal jeg finde ud af, hvor meget jeg skal holde åbent, for jeg gider heller ikke gå her, hvis der ikke kommer nogen, siger Claus Rud Larsen, der dog tilsyneladende ikke har svært ved at trække kunderne ud til sin butik i landlige omgivelser. indtil videre har han haft kunder, hver gang han har holdt åbent.

– Jeg har været på mange messer, hvor folk har efterspurgt en fysisk butik, så nu prøver jeg det, siger han.

Del denne historie på: