Dit første hole in one?

Barløse

17. april 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Barløseborg Golfklub inviterer alle til at prøve golfspillet den 25. april kl. 10-12 

Den 25. april klokken 10-12 inviterer Barløseborg Golfklub til en særlig Golfens Dag, hvor alle, der er nysgerrige og interesserede i, om golf er noget for dem, kan komme og prøve sporten.

Golfsporten tiltrækker udøvere fra alle samfundslag og aldersgrupper. Det viser en stor undersøgelse, som Dansk Golf Union har foretaget blandt mere end 2.000 af de 150.000 golfspillere i Danmark. 

– Golf er en sport, som udmærker sig ved, at der ikke er nærkontakt mellem udøverne. Man har således kunnet spille i mindre grupper under hele corona-pandemien, skriver Barløseborg Golfklub i en pressemeddelelse. 

– Golf er en sport, som gavner alle uanset køn og alder. Alle er velkommen til at kigge forbi, også selvom man ikke kender nogen i klubben, siger Ove Jensen fra Barløseborg Golfklub.

På Golfens Dag kan alle interesserede få en snak med nogle af de mennesker i Barløseborg, som allerede har forelsket sig i golfsporten, samt blive inspireret af deres kærlighed til golf.

Barløseborg har haft en pæn fremgang igennem 2020, men vi vil gerne være flere og har plads til alle på det ca. 70 hektar store naturskønne område med i alt 27 golfhuller.

Golfens Dag afvikles i et sikkert format, hvor alle Corona restriktionerne bliver overholdt.

Tilmelding: Tlf.: 6479 1224 E-mail: post@bbgolf.dk.

Del denne historie på: