Barløseborg Golfklub får OK som sponsor

Barløse

29. marts 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

– Et sponsorsamarbejde med OK giver os en platform, hvor medlemmerne har mulighed for at give golfklubben en håndsrækning, og det er vi rigtige glade for, fortæller Kim Kristiansen, som er golfmanager i Barløseborg Golfklub.

Barløseborg Golfklub, som har cirka 500 medlemmer, omfavner en bred målgruppe og forskellige niveauer, der er alt fra begynderhold til elitespillere i klubben. 

Golfklubben tilbyder, at man som medlem kan gå alene på banerne, modtage undervisning og deltage i turneringer, såsom Regionsgolfen, hvor Barløseborg Golfklub har hold med i a-rækken, b-rækken, c-rækken og d-rækken. Det er op til en selv, hvad man ønsker, og det afspejles også i golfklubbens forskellige typer af medlemskaber.

Sponsorkronerne skal ifølge Kim Kristiansen gå til sociale arrangementer, nyt udstyr og vedligeholdelse af golfklubbens nuværende faciliteter. Han fremhæver særligt, at golfklubben ønsker at bruge sponsorkronerne på ungdomsafdelingen.

OK (og Brugsen) udbetaler pengene

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

I sponsoraftalen kan klubber og foreninger få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Del denne historie på: