Vestfyns Teater har øje for ”Eks-mænd” dette forår

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Vestfyns Teater åbner 2023-sæsonen med to udsolgte forestillinger, nemlig ”De smukke unge mennesker”, som opføres hos Vinspecialisten i Assens 12. og 13. januar. 

Allerede tirsdag 24. januar går det igen løs, denne gang i Arena Assens, hvor Folketeatret kommer på besøg med forestillingen ”Eks-mænd, sku’ vi se at komme videre?”

I Eks-mænd fortsætter Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard deres humoristiske parløb med deres helt særlige timing og figurtegning – denne gang i en nyskrevet roadcomedy om afveje og omveje, sandheder og løgne.

En glohed lufthavn i Nordspanien. Kø ved security, du har tømmermænd, flyet er aflyst, og nu render du ind i en irriterende, selvfed, stortalende blærerøv. Kan det overhovedet blive værre? Ja, for det var ham, der løb med din kone!

Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre er en humoristisk fortælling om to mænds rejse gennem Europa på slidte dæk og med halvtom tank. De har absolut intet til fælles – bortset fra rygproblemer, manglende stedsans, en eks-kone og en tætpakket midtvejskrise i bagagen.

René Vase og Jannik Fuglsang står bag både manuskript og instruktion.

– Kunne du lide ”Livet – hvor svært kan det være?”, som de spillede i sæson 2018/19, så glæd dig til ”Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre?, skriver Vestfyns Teater i en pressemeddelelse.

Billetter købes som altid via vestfynsteater.dk eller tlf. 30 28 29 65.

Vestfyns Teater har i øvrigt 10 forestillinger på programmet inden sommerferien. Programmet kan ses på hjemmsiden vestfynsteater.dk.

Del denne historie på: