Usikker fremtid for DF Assens efter tumultarisk opstillingsmøde

Assens

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Lars Kolling, der indtil seneste kommunalvalg i fire år repræsenterede Dansk Folkeparti i Assens Byråd, skal nu være partiets folketingskandidat.

Det ligger fast efter et opstillingsmøde forleden, hvor tre kandidater var i spil, Charlotte Moller-Madsen, Lars Kolling og Jens Henrik Thulesen Dahl.

Jens Henrik Thulesen Dahl var ikke selv til stede på opstillingsmødet, da han havde meldt afbud på grund af sygdom. To dage senere meldte han sig ud af partiet og gav udtryk for, at han var interessereet i Inger Støjbergs nye parti, Danmarksdemokraterne.

Jens-Henrik Thulesen Dahl har i et indlæg i Fyens Stiftstidende givet udtryk for, at det er meget uro i Dansk Folkeparti med læk fra møder, interne skænderier med mere, der har fået ham til at forlade partiet.

Torben Trafik, der indtil opstillingsmødet var formand for lokalafdelingen i Assens, trak sig ved mødets afslutning som formand. Efterfølgende ser det ud til, at den lokale partiforening er gået mere eller mindre i opløsning.

På lokalafdelingens hjemmeside, er Torben Trafiks navn fjernet, ligesom Jens Henrik Thuesen Dahl heller ikke længere figurerer som byrådsmedlem for partiet. Næstformand Ulla Boe Jensen står fortsat som næstformand, men hun bekræfter over for Folkebladet, at også hun har trukket sig, og at det samme gælder Benny Dyrdorf og Kirsten Petterson, der var 1. suppleant til bestyrelsen. 

Spørgsmålet er, om det vil lykkes at samle folk nok til en ny bestyrelse. Tilbage er lige nu Willy Hansen, som også bekræfter, at Tina Vivi Holm Snitkjer fortsat er medlem af bestyrelsen. 

Folkebladet har også været i kontakt med Hanne With, der sammen med Torben Trafik var de eneste fra bestyrelsen, der deltog i opstillingsmødet. Men hun har ikke ønsket at udtale sig til bladet. Det er ikke lykkedes at få kontakt til 2. suppleant Reinhard Winkler.

Del denne historie på: