Ulykkesfuglen: Ny roman fra Assens-vinhandler

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Henrik Lund Nim har ikke kun forstand og smag for vin, han kan også sætte ord sammen – så, mange at de bliver til bøger. 

Torsdag 16. november udsender han sin nye roman ”Ulykkesfuglen”, som kan fås i hans butik ”Vinspecialisten Assens”.

Handlingen

Her er lidt om handlingen: Vi befinder os i 1988. Daniel er taget fra den lille by Lillerød til Massachusetts, USA for at uddanne sig til pilot. 

Her møder han den karismatiske og charmerende Thomas, der kommer fra en helt anden økonomisk baggrund end Daniel. På trods af deres forskelligheder opstår et venskab mellem de to. Et venskab, der kommer til at stå sin prøve efter en fatal ulykke. Med i bagagen har Daniel en masse spørgsmål. Hvad prøver hans afdøde mor at advare ham mod i hans drømme? Hvorfor findes der ikke et eneste fotografi af hende i Daniels barndomshjem? Og hvorfor har Daniel så svært ved at skelne virkelighed fra drømme? 

Bogen er et psykologisk drama. Den handler om venskab, kærlighed, fester og 80’er musik, men også om knuste drømme, stoffer, had, svigt, savn og død. Ulykkesfuglen er kort sagt en rørende og intens rejse ind i en ung mands sjæl. 

Henrik Lund Nim debuterede som romanforfatter i 2021 med ”I den bedste mening”. Tidligere har han også udsendt klummesamlingen ”Spredt fægtning” og ”In vino veritas”. 

Del denne historie på: