Uhadada: Grev Dracula kommer til Arena Assens

Assens

26. marts 2022

Se eller gense Lisbeth Kjærulff, Hans Dueholm, Kristian Jensen og Allan Dahl Hansen – denne gang som vampyrjægere i Figaros/Den Ny Operas usædvanligt frie gendigtning af Bram Stokers klassiske Dracula. Forestillingen indtager Arena Assens fredag 8. april klokken 20. 

Om Dracula

Vi banker gravrusten af gravrøsten og drager med den unge sagfører Jonathan Harker til Grev Draculas slot i de Transsylvanske bjerge. Her er Harker rejst til, trods advarsler fra lokalbefolkningen, for at afslutte et huskøb i England for greven.

Men da Brexit sætter en stopper for engelske huskøb, ændrer grev Dracula planer.

Han rejser i stedet med skibet PostNord (let forsinket) til Danmark, hvor greven har erfaret, at man har i tusindvis af helt frivillige bloddonorer. Og forestillingen tager nu en ganske anden drejning end Bram Stoker, forfatter til den originale Dracula, egentlig havde tænkt sig.

Figaros og Den Ny Operas opdaterede udgave af Dracula tilsættes kendte hits fra opera, operette og musical og krydres med masser af komik.

– Vi garanterer, i vanlig Figaros stil, en overflod af komik, musik og gys… og masser af hvidløg, lyder det fra Vestfyns Teater.

Billetter kan købes på vestfynsteater.dk eller tlf. 30 28 29 65.

Del denne historie på: