UGENS KLUMME

Assens

Af Helge Desler

”HAIR” på Frøbjerg Bavnehøj til sommer

”Hair – The American Tribal Love-Rock Musical” har sejret adskillige gange på musicalscener over hele verden, siden den så dagens lys første gang i 1967. Og nu kan man så komme til at opleve denne skønne musical på Frøbjerg Bavnehøj, idet det er Frøbjerg Festspils tur til at tage ”Hair” under kærlig behandling.

Numre som ”Aquarius”, ”Hair”, ”Easy to Be Hard” og “Good Morning Starshine” er blot nogen af de mange kendte hits fra musicalen.

”Vi rykker hele den amerikanske historie og byen New York til Frøbjerg Bavnehøj – og vi glæder os”, lyder det i den udsendte pressemeddelelse. ”Denne skønne musical har det hele, en virkelig god historie og fantastisk musik, der for længst har skrevet sig ind i historien som noget af det bedste i rockmusical-historien”.

Den grundlæggende historie i ”Hair” er desværre fortsat aktuel – dengang handlede det om Vietnam-krigen, i dag er der en tilsvarende krig med mange ofre, denne gang i Ukraine.

Men ”Hair” er meget mere end krig – det er samtidig en livsbekræftende historie, der handler om venskab, kærlighed og modet til at turde stå ved den man er – og så er der ydermere tilsat masser af humor og skønne roller, lyder det fra Frøbjerg Festspil.

På Frøbjerg vil man med ”Hair” skabe en storslået musical, hvor musikken, dansen, humoren, livsgnisten og historien samlet set skal underholde publikum, men også gerne sætte et lille aftryk af eftertænksomhed.

Musikken er opdateret, så hele lydsiden bliver aktuel og naturlig for et 2024 publikum, og dermed skaber den også rammen for endnu engang at kaste sig over store spetakulære sang- og dansenumre.

Der er forpremiere til forestillingen onsdag den 7. august kl. 20,00, mens der er premiere torsdag den 8. august kl. 20,00.

Velkommen til Frøbjerg Festspil – og god fornøjelse.

Del denne historie på: