To i et-foredrag om kunst på Assens Bibliotek

Assens

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

De lokale kunstnere, Jørgen og Kirsten Svenstrup, modtog hver et rejselegat fra Assens Kunstråd i henholdsvis 2021 og 2022. 

Torsdag 23. februar klokken 19-21 fortæller de på Assens Bibliotek om, hvad det har givet dem af ny inspiration i foredragene “Om kunst og natur” og “På sporet af en gammel teknik”.

Jørgen Svenstrup siger om sit foredrag: “I min kunst har inspirationen altid været naturen i alle dens afskygninger. Det har måske ikke altid været så let for andre at genkende inspirationskilden, fordi jeg i mit blik på naturen har fokuseret på alternative måder. Det er noget af det, som jeg i mit foredrag vil fortælle om: Naturen i nye perspektiver.

Kirsten Svenstrup, der valgte at bruge rejselegatet til en tur til Spanien, fortæller: “Jeg har gennem mange år arbejdet med bemaling af mine skulpturer i stentøjsler, men fik pludselig lyst til at forsøge mig med en gammel pottemagerteknik. Med rejselegatet fik jeg mulighed for at studere det i et gammelt pottemagerværksted i Nijar i Spanien.

Foredragene er gratis, men ønsker man at deltage, skal man tilmelde sig på bibliotekets hjemmeside assensbib.dk.

Del denne historie på: