To chancer for at opleve Syngedrengenes julekoncert

Assens

11. december 2021

Syngedrengene har i mange år haft tradition for at give julekoncert i Vor Frue Kirke, og i år er ingen undtagelse, koncerten afholds endda to gange, henholdsvis tirsdag 14. december og onsdag 19. december begge dage klokken 19.30.

I forbindelse med koncerterne vil kirken være flot oplyst med special-lyssætning sponsoreret af Støtteforeningen Syngedrengenes Venner. 

Julen er højsæson for skøn kormusik og koncerten byder da også på engelske Christmas carols, julesange fra mange lande og naturligvis også et udvalg af danske julesalmer, lige som publikum får lejlighed til at synge med på nogle salmer.

En vigtig tradition i forbindelse med julekoncerten er, når årets kuld af korskoleelever for første gang prøver at synge foran et publikum både alene og sammen med de mere erfarne syngedrengge.

Syngedrengene dirigeres af korleder Niels Thåstrup, og 

organist Karen Jørgensen akkompagnerer på orgel og klaver, og der vil også blive lejlighed til at høre organistsolist Irina Nations folde sig ud på Vor Frue Kirkes marcussen-orgel.

Af hensyn til kontrol af coronapas er kirkerummet opdelt i tre sektioner med forskud indgangstid. Tidspunktet, man skal komme, fremgår af billetten, som kun kan købes online forud for koncerten.

Billetprisen ligger mellem 120 og 50 kroner. Skulle der være usolgte billetter kan disse erhverves ved indgangen klokken 19.25 og kun ved betaling med Mobile Pay.

Del denne historie på: