Teatret Lirekassen fylder 10 år

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Markeres med reception 25. november

Ti år er gået, siden Teatret Lirekassen startede op hvor Amatørscenen Spilledåsen stoppede.

Gennem årene er det blevet til mange forestillinger med rigtig mange børn og unge på scenen, skriver instruktør Kuno Ringer i en pressemeddelelse: 

– Det er dejligt at se, at der stadig er interesse for at spille teater, musical og revy. Vi har i alle årene arbejdet med mange forskellige genrer, og vi har prøvet at udvikle medlemmerne, så de har fået lov til at prøve en masse forskellige grene af teaterverdenen.

Teatret Lirekassen består i øjeblikket af en børne- og en ungdomsgruppe, som begge øver en gang om ugen. 

– vi går meget op i, at der skal være et fællesskab både i grupperne, men også mellem grupperne, derfor tager vi en gang om året på en øveweekend, hvor begge holde er med, og hvor der udover øvning af stykker også bliver tid til at hygge og lege sammen, fortæller Kuno. 

Teatret Lirekassen byder på 2-4 forestillinger om året i Tobaksgaarden og deltager også i arrangementer i byen, bl.a. halloween i byen og i Skovpavillonen. Teatret har også et godt samarbejde med Museum Vestfyn.

Jubilæet markeres med en reception i Tobaksgaarden lørdag 25. november klokken 14 i forbindelse med årets juleforestilling Mordet I Julstrup, en musical, hvor begge grupper medvirker. 

Forestillingen spiller lørdag 25. og søndag 26. november, begge dage klokken 15

Del denne historie på: