Suzuki-forhandlerne inviterer til Nytårsshow den 6. – 7. januar

Assens

Det traditionsrige Suzuki Nytårsshow afholdes hos landets Suzuki-forhandlere i weekenden den 6. og 7. januar, og her kan man fx spare 15.000 kroner på en særlig Vitara model, opleve en af de økonomiske Suzuki modeller, der stadig fås til små priser, og høre nærmere om en ny og fleksibel måde at have bil på via Klar leasing.

Vitara Blue – spar 15.000 kroner

Nytårsshowet byder på premieren for en kampagnemodel af den populære Vitara SUV i en ny mørkeblå metallak med sølvfarvet tag og sidespejle samt sorte detaljer på frontdesignet, hvilket giver bilen et ændret udtryk. 

Den 2-farvede lakering og designdetaljerne har en værdi af 15.000 kroner, men fås uden merpris på kampagnemodellen, der har fået navnet Vitara Blue. Den er forsynet med Suzukis 1,4 turbomotor og med 48V mild-hybridteknik for optimering af benzinforbruget. 

Og udstyrslisten omfatter fx LED lygter, alu.fælge, aktiv fartpilot, klimaanlæg, multimediesystem og el-ruder for og bag. Udsalgsprisen for Blue-modellen ligger på 259.990 kroner og den fås også i den topudstyrede Blue-Sky version til 279.990 kroner. Her får man også el-betjent soltag, nøglefri betjening og indtræk i læder/ruskindstof med i handlen.

Kompakt, økonomisk og fra 155.000 kroner

Der bliver efterhånden længere og længere mellem udbuddet af nye biler i prisklassen omkring de 150.000 kroner. Men hos Suzuki kan man stadig finde et godt udvalg til danskervenlige priser. Fx fås mini-SUV’en Ignis til priser fra 154.990 kroner og den køreglade kompaktbil, Suzuki Swift, fra 167.990 kroner. Begge med en lang udstyrsliste og mild-hybridteknik som standard. 

Det giver en god benzinøkonomi på hele 21,3 km/l ved blandet kørsel (WLTP-norm) for Swiften og 20 km/l for Ignis-modellen. 

Begge modeller kan også fejre nytåret med en frisk kåring i bagagerummet. 

Det ansete engelske bilmagasin What Car’s læsere har nemlig for nylig kåret Swift og Ignis, som de mest pålidelige biler i hver sin klasse. Et godt bevis på modellernes høje driftssikkerhed.

Ny Suzuki uden udbetaling

Nyt hos Suzuki-forhandlerne er, at det nu er muligt at få rådighed over en Suzuki uden udbetaling og lange bindingsperioder. Med en løsning fra Klar leasing kan man nemlig lease/leje en bil uden udbetaling fra 2.000 kroner om ugen, men inklusive forsikring, service og ejerafgift. 

Man vælger selv om man vil booke bilen en uge, to uger, en måned eller længere. Og løsningen er både fleksibel og budgetsikker for kunden. Det eneste man selv skal sørge for, er faktisk at fylde benzin på bilen. Kigger man fx på den kompakte Swift, og booker den i en måned inkl. 1.250 km, ja, så er man kørende for kun 134 kroner om dagen inkl. alt – bortset fra benzinforbruget.

Del denne historie på: