Sommerferie: Museum Vestfyn har oplevelser til hele familien

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Der er ingen undskyldning for at kede sig i sommerferien. Det er budskabet fra Museum Vestfyn, der byder på aktiviteter og oplevelser for hele familien. 

Alle udstillinger har således i skolernes sommerferie åbent alle dage kl. 10-16 og har særlige oplevelser tirsdag, onsdag og torsdag. 

Tirsdage kl. 14-15 kan du opleve stemningsfuld højtlæsning for voksne i Frederik Ernsts Have, hvor AssensBibliotekerne står for oplæsningen. Arrangementet er gratis. 

Onsdage kl. 10-15 indtil onsdag d. 27. juli lokker museet med børneaktiviteter, der har et historisk tvist. Aktiviteterne finder sted ved Assens Toldkammer på havnen i Assens. Det er gratis at deltage. 

Torsdage kl. 14-15 er der rundvisning i ERNST, som koster 60 kroner udover entré til ERNST.

– Hent også vores app ”Museum Vestfyn”, så er du sikker på gode oplevelser i det fynske landskab hele sommeren. Her finder du nemlig flere turforslag, så på med traveskoene, lyder opfordringen fra Museum Vestfyn. 

Sæt også kryds i kalenderen tirsdag d. 26. juli, hvor de bevaringsværdige træskibe anløber Assens Havn og Østergade forvandles til en levende købstad. 

Sommerens arrangementer og aktiviteter kan ses i museets kalender ”Det sker” på hjemmesiden www.museumvestfyn.dk

Del denne historie på: