Lakserytteren signerer bøger hos Bog&idé i Assens lørdag 24. juli

Assens

22. juli 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

De yngste kan møde en af landets mest populære influencere, Lakserytteren i Bog & Idé i Assens lørdag den 24. juli fra kl. 13-15.

I to timer vil Lakserytteren signere bøger, og der vil være mulighed for at forudbestille hans kommende smart book “Månebibliotekets forbandelse”, der lanceres til efteråret. Bogen er efterfølger til bestselleren “Griskernes Hemmelighed”, der lå nr. 1 på børnebestseller-listen i hele 16 uger. Lakserytteren vil demonstrere hvordan en smart book fungerer, og der vil der være mulighed for at deltage i en konkurrence om flotte præmie. Og mon ikke Lakserytteren vil tegne et par tegninger sammen med børnene? Det skriver Promote it i en pressemeddelelse. 

En smart book er fremtidens børnebog – en helt ny læseoplevelse. En moderne og digitaliseret ”pop-up” bog, som kan give børnene lyst til at læse og lære på en underholdende måde. En bog som med sine medrivende fortællinger, løjerlige karakterer og digitale lege opsluger barnet ind i et univers af drager, magi og mystiske væsener. I en smart book spiller læseren en aktiv rolle og skal løse sjove og logiske opgaver for at komme videre i fortællingen. Ved brug af en gratis app, vækkes illustrationerne til ”live” i 3D på smartphonen.

Lakserytteren

Lakserytteren, med det borgerlige navn Rasmus Kolbe, arbejder med at gøre unge mere kreative – både på sociale medier og i den ikke-digitale verden. Lakserytteren har over en million følgere på tværs af sine kanaler, og hver uge følger tusindvis af børn med på Lakserytterens kreative tegneunivers på YouTube.

Del denne historie på: