Køb roligt billet til Oh Happy Day

Assens

20. januar 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Efter planen skal Arena Assens fredag 21. januar være ramme om Folketeatrets teaterversion af Helle Joofs film Oh Happy Day, men holder planen, for det gør den ikke, hvis coronarestriktionerne forlænges ud over 16. januar. 

– Vi ved ikke, om planen holder, men vi ved, at alle billetter refunderes, hvis forestillingen aflyses, så køb endelig, der er endnu få billetter, fortæller Bent Damsbo, formand for Vestfyns Teater. 

  Vi ved også, at der er 11 medvirkende: Marie Mondrup, Ulla Vejby, Christopher Læssø, Troels Malling, Tom Jensen, Jesper Riefensthal, Mathias Sprogøe Fletting, Kristian Boland, Kristine Yde, Signe Kærup Dahl og Jacob Moth-Poulsen. Og som om det ikke er nok, flankeres dette hold af velsyngende og morsomme skuespillere til sidst af Assens Gospelkor. Glæd jer til en tiltrængt og velfortjent aften med kor, kærlighed og komedie, lyder opfordringen fra Vestfyns Teater. 

Som altid kan man bestille aftenens buffet i Saftstationen på tlf. 22 37 97 23. Den er klar klokken 18 og koster 189 kroner inkl. kaffe eller te.

Billetter kan købes på www.vestfynsteater.dk eller tlf. 30 28 29 65. 

Del denne historie på: