Klinisk tandtekniker Lise Alfi har fået klinik i Østergade

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Farvel til det tidligere sygehus efter ni år

Efter at have haft klinik i det tidligere sygehus i ni år, er Lise Alfi rykket ind i Østergade 78, hvor tidligere Fyens Stiftstidende og Eksperten har holdt til. 

I 2013 åbnede Lise Alfi sin kliniske tandklinik i Assens, samme år som klinisk tandtekniker Inge Rose valgte at gå på pension. Inge Rose og Lise Alfi kender hinanden fra tidligere, da Lise Alfi tilbage i 1988 startede som assistent ved Inge Rose. Efter syv års samarbejde flyttede Lise Alfi til Middelfart, hvor hun åbnede sin første klinik i 1995.

At Lise Alfi valgte at starte sin klinik i det tidligere sygehus i Assens, fremfor at fortsætte i Inge Roses lokaler over apoteket, var udelukkende på grund af de mange trapper, der ikke er optimale for især klinikkens ældre patienter.

Efter ni år på sygehuset savnede Lise Alfi dog midtbyen så meget, at hun valgte at se sig om efter nye og mere centrale lokaler. I den forbindelse valgte hun bygningen Østergade 78 i rundkørslen.

– Nu er vi tilbage i byen igen og har fået nye, store og lyse lokaler og det har vi savnet, fortæller Lise Alfi, der også har fået mange positive tilkendegivelser fra patienterne.

Klinikken består udover Lise Alfi af to ansatte, og er, fremgår det af en pressemeddelelse, den helt rigtige kombination af seriøs og professionel behandling pakket ind i mange års erfaring, der samtidig forstår at holde sig ajour inden for de allernyeste teknikker til stor gavn for klinikkens patienter.

Det nyeste er indkøbet af en avanceret 3D-scanner, der gør det muligt at scanne patientens mundhule og tænder hurtigt, nemt og uden nogen former for ubehag. Den almindelige måde at tage aftryk af gummer og tænder på er, at der placeres en fleksibel støbemasse hen over tænder og gummer, som patienten skal sidde med, indtil massen er hærdet. 

– Jeg tænker ikke det er svært at forestille sig, at det ikke nødvendigvis er den mest behagelige oplevelse, siger Lise Alfi. 

Del denne historie på: