Kendt Assens-virksomhed er solgt, men bliver hvor den er

Assens

Af Lise Wolf -lw@folkebladet.net

Broen-Lab A/S, som er Europas førende producent af laboratoriearmaturer og nødbrusersystemer er solgt til LI Enterprises Group, men fortsætter som hidtil på adressen i Assens.

Umiddelbart vil der ikke ske forandringer på virksomheden Broen-Lab, der holder til på Drejervænget i Assens, som følge af salget til LI Enterprises Group.

Men på de indre linjer vil der ske udvikling og udveksling af viden, når virksomheden kommer under samme paraply som de amerikanske virksomheder WaterSaver FAucet Co. og Guardian Equipment Inc., hvis produkter svarer til Broen-Lab’s.

De tre fortsætter med egne varemærker og produktporteføljer og vil servicere kunder i de markeder, de allerede er i.

Henning Nicolajsen, direktør i Broen-Lab siger i en pressemeddelelse: 

– Vi ser frem til at fortsætte vores vækstrejse med støtte fra en langsigtet, industriel ejer med betydelige ressourcer. Vi bliver en del af gen gruppe virksomheder, som ligner Broen-Lab, og som forstår vores forretning og de fordele, vi tilbyder kunderne. Vi glæder os til at udveksle know-how og best practices med koncernes øvrige virksomheder og samarbejde med dem om produktudvikling og salgs- og marketingsinitiativer.

Også Steven Kersten, der er øverste chef i LI Enterprises Group fremhæver muligheden for sammen at udvikle løsninger, som opfylder kundernes og slutbrugernes ønsker.

Broen -Lab har en stærk markedsposition i Europa – især Skanmdinavien, Tyskland, England – samt i Mellemøsten, Asien og Australien.

LI Enterprises Group, er en familiejet virksomhed, der udgøres af en gruppe produktionsvirksomheder med base i Chicago, USA, og et globalt netværk af produktions-, salgs- og distributionsfaciliteter.

Broen-Lab

Virksomheden beskæftiger 75 medarbejdere i hovedsædet i Assens og i salgs- og serviceselskaber i England, Tyskland, Sverige, Singapore og USA.

Den fremstiller og markedsfører laboratoriearmaturer og komplette nødbrusersystemer til laboratorier, uddannelsesinstitutioner, farmaceutisk industri og fødevaresektoren. Et netværk af underleverandører fremstiller komponenter, som slutmonteres og testes i Assens.

Del denne historie på: