Jesper Fromm: MTB instruktør på øverste hylde

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Mountainebikeklubben, MTB Assens har fået et nyt bestyrelsesmedlem, Jesper Fromm, som bl.a. vil yde en indsats som instruktør – endda fra den allerøverste hylde. Det skriver DGI Fyn i en pressemeddelelse.

Jacob Pallesen, konsulent hos DGI Fyn, havde talt med Jesper Fromm ved MTB-arrangementer, og der havde han spurgt, om det var noget for ham at uddanne sig som instruktør? 

– Der ramte han mig spot on, for jeg elsker at udvikle mig, og jeg underviser til daglig på UCL, så det er naturligt for mig at undervise, – derfor var jeg ikke svær at overtale til at tage en instruktøruddannelse. Da jeg først kom i gang med at uddanne mig, blev MTB min helt store passion, og nu har jeg gennemført flere instruktøruddannelser, endda – uddannelsen D-MTBing – det højeste niveau i Danmark, fortæller Jesper Fromm. 

– Uddannelsen har bl.a. givet mig viden om teknik, sikkerhed og lederskab, som jeg kan implementere direkte i vores klub. Det har ændret min måde at tilgå træningen på, når jeg underviser og guider andre på cyklen. Jeg er blevet bedre til at strukturere træningen og til at holde fokus på, at alle skal have en succesoplevelse og synes det er sjovt, for det er jo det, der gør, at de kommer igen. Flere af medlemmerne, har allerede forbedret deres teknik væsentligt, og de har fået værktøjer til at køre og mærker, at de lykkes og tør køre et nyt spor eller sving, siger Jesper Fromm. 

Jacob Pallesen hjalp undervejs MTB Assens med at søge tilskud til instruktøruddannelsen. I dag fungerer han også som sparringpartner for Jesper Fromm.

Faktaboks

Jesper Fromm, 35 år

Klub: MTB Assens

Uddannelsesniveau MTB-instruktør: D-MTBing 1 & 2

Civilt erhverv: Underviser på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, grafiskdesign

Del denne historie på: