I fodboldskole til påske?

Assens

25. december 2021

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Så er det en god ide at melde sig til nu

Assens Fodbold Club inviterer til DBU Fodboldskole i uge 15, det vil sige 11.-13. april eller mandag til onsdag i skolernes påskeferie. Skolen er for alle i årgang 2012-2015, uanset om man har spillet fodbold før eller ej, og der er ikke særlige krav til udstyr for at være med, oplyser Arne Olsen, der er børneformand i Assens Fodbold Club.

Billetsalget startede 1. december, så vil man sikre sig en plads på en af fodboldskolerne i 2022, er det en god ide at melde sig til nu, lyder rådet fra klubben, der foreslår at give en billet i julegave.

Sidste år var flere end 24.000 børn og unge med på DBU Fodboldskole, hvor også Assens Fodbold Club deltog som arrangerende klub.

Fodboldskolen byder på tre timers sjov og inspirerende træning hver dag – i alt ni timer og oveni gode holdkammerater og nye venner. Måske man også  får lyst til at melde sig ind i klubben bagefter, hvis man ikke allerede er aktiv fodboldspiller.

Det koster 479 kroner at være med, hvis man melder sig til senest otte uger før afvikling. Herefter stiger prisen med 100 kroner. Med i prisen er både en bold og fodboldtøj til alle deltagere. 

Del denne historie på: