Forkert dato: Borgmesteren har fået sit ridderkors

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

I den seneste udgave af Folkebladet skrev vi ved en fejl, at borgmester Søren Steen Andersen 21. januar ville modtage Dannebrogsordenens ridderkors for 25 års tjeneste for folkestyret. Det var onsdag i sidste uge, altså 21. december, at viceborgmester Søren Thomsen (K), der havde indstillet borgmestren til hæderen, satte korset på hans revers.

Søren Thomsen fremhævede blandt andet borgmesteren utrættelige indsats, hans enorme viden samt at han altid er tilgængelig og dertil en eminent repræsentant for Assens Kommune.

Søren Steen Andersen, der blev valgt ind første gang som 26 årig og siden har repræsenteret Venstre først i Tommerup og siden i den sammenlagte Assens Kommune og er i gang med sin tredje valgperiode som borgmester, erkendte, at det kommer med en pris, når man er engageret i noget.

– Der er gået et par timer, sådan er det, når der er noget man brænder for, sagde han og roste samtidig hele byrådet for en engageret indsats.

– Engang imellem kommer man hjem højt dekoreret uden at få ros, men det kan godt være, jeg får det i dag, sluttede han, inden et trefoldigt hurra fra det samlede byråd. 

Del denne historie på: