Flere end 80 veteranbiler til træf i Assens

Assens

18. juli 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Lørdag den 3. juli 2021 havde Jan Lohmann – ejer af tre veteranbiler – sammen med Assens Marineforening arrangeret Veterantræf på arealet ved den gamle stationsbygning.

Mere end 80 veteranbiler fra hele Fyn deltog i arrangementer på en dag, hvor vejret viste sig fra den gode side. Borgmester Søren Steen Andersen (V) var overdommer sammen med assisterende underdommer Søren Edlefsen. Der skulle uddeles et par pokaler til bl.a. en veteranbil og traktor.

Pokalen gik til en Volvo 444ES fra 1954 med gammel velrenoveret campingvogn. 

Pokalen gik til en rød Massey Ferguson 35. Traktoren ejes af Hans Lautrup, Assens og traktoren er et velkendt syn i Assens by. 

Jan Lohmann havde fået det lokale band ”Medens vi venter” til at spille under arrangementet. 

– Der var godt salg i grillpølserne og fadøllene til de mange besøgende – så stemningen var god, fortæller underdommer og medarrangør, Søren Edlefsen. 

Assens Marineforening holdt åbent hus, så de besøgende havde mulighed for at se den flotte Marinestue.

Arrangementet var støttet af en række sponsorer såsom Michael Østerhaab Auto, Assens Autolakering, Kilto A/S, Assens Håndværker- og Industriforening, Kristiansdals Boligforening og ikke mindst Fynske Bank Fond.

– Vi støtter gerne sådanne lokale initiativer idet de er med til at skabe liv og aktivitet i Assens by til gavn og glæde for det lokale handelsliv m.v., siger filialchef Rene Gramm Jeppesen, Fynske Bank. 

Arrangøren Jan Lohmann var godt tilfreds med arrangementet og er allerede gået i gang  med at planlægge et tilsvarende næste år.

Del denne historie på: