Et ridderkors til borgmesteren

Assens

Til januar, helt præcis 1. januar, har borgmester Søren Steen Andersen 25 års jubilæum som folkevalgt medlem af en kommunalbestyrelse. I den anledning er han blevet indstillet til og får overrakt Dannebrogsordenens ridderkors. Det sker ved byrådsmødet den 21. december 2022, oplyser Assens Kommune.

Søren Steen Andersen startede sin politiske karriere, da han som 26-årig blev valgt ind i Tommerup Kommunalbestyrelse i 1997, og den fortsatte, da Tommerup Kommune siden blev en del af Assens Kommune.

Borgmesterkæden fik han om halsen i 2013, og retten til at bære den, har han vundet ved de følgende to kommunalvalg.

Søren Steen Andersen er født i Sønderborg og har været fynbo, siden han som otteårig i 1979 flyttede med familien til Verninge. Den politiske interesse har han haft siden Folkeskolen og i 1994 var han medstifter af Venstres Ungdom i Tommerup.

Søren Steen Andersen er gift med Laura Greve Andersen, der også var aktiv i Venstres Ungdom. De bor med deres tre børn i Tommerup.

Det er Søren Thomsen (K), 1. videborgmester, der på vegne af byrådet har indstillet Søren Steen Andersen til ridderkorset. Han giver ham følgende skudsmål:

“Søren Steen Andersen har passet sin gerning som folkevalgt og borgmester med stor omhu og en utrættelig indsats. Karakteristisk for ham er en meget stor arbejdsomhed og en enorm viden. Søren Steen Andersen er altid tilgængelig, og han er eminent til at repræsentere Assens Kommune i alle sammenhænge. Han formår at få tilhørernes opmærksomhed og kan tale med og samle generationer. Søren Steen Andersen er med sin venlige facon og sit rolige overblik en sublim repræsentant for Assens Kommune”.

Del denne historie på: