Er fodbold noget for dig? – Prøv det når Pigeraketten kommer til Assens…

Assens

Tirsdag 13. juni fra klokken 17 og et par timer frem kan alle interesserede piger mellem 5 og 11 år prøve, om fodbold er noget for dem. Pigeraketten er et event, som Assens FC denne dag præsenterer i samarbejde med DBU, og som har til formål at skabe yderligere interesse for pigefodbolden, som allerede har været i vækst i FC Assens i en årrække.

DBU’s astronaut og hjælpere fra den lokale klub sørger for, at deltagerne får nogle sjove timer med fodbold. Man skal ikke tilmelde sig, og det er gratis at være med, man skal bare møde op til starttidspunktet, hvor raketten affyres, så kommer man til at deltage i rumaktiviteter og andet, som fodbold som idrætsaktivitet kan tilbyde.

– Vi prøver på denne måde at nå ud til nye potentielle medlemmer og for også at visse de mindre piger, at fodbold absolut ikke kun er en sport for drenge, siger Jesper Kryger, pigetræner i AFC og tovholder på Pigeraketten, som afholdes på stadion i Assens.

Assens FC har også startet et U4-U6-hold, med et mix af drenge og piger. 22-25 i alt.

Fodboldklubben har, som det efterhånden er tradition, også fodboldskole i år. Den ligger i uge 27, og der er stadig ledige plader, lyder det i pressemeddelelsen fra klubben. (liw)

Pigeraketten viser, hvad fodbold også er, og byder på to timer med spændende aktiviteter. PR-foto

Del denne historie på: