Endelig kan Vestfynskoret fejrer 40 års jubilæum

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Coronaen er gået i vinterhi, og så kan Vestfynskoret, de blev stiftet i marts 1981, med mere end et års forsinkelse fejre sit 40-års jubilæum, som den gør torsdag 12. maj kl. 19 til ca. 22. 

Fejringen sker 

Et af korets traditionsbundne optrædener har i mange år været storebededags-koncerten i Skovpavillon i Assens, hvor koret sammen med sine tilhørere har budt foråret velkommen.

Derfor holdes jubilæumskoncerten storebededag i Skovpavillonen. 

Vestfynskoret, som dirigeres af Sebastian Kjældgård Andersen, vil underholde med et repertoire, der består af fynske, andre danske og enkelte udenlandske sange – heriblandt flere ever-greens. Publikum bliver indbudt til at synge med på en række forårssange. 

Netop fordi det er storebededagsaften vanker der varme hveder til kaffen og teen. 

Derudover er der mulighed for at købe forskellige drikkevarer i baren.

Entréen er gratis, og det samme er kaffe, te og hveder er gratis. Det kræver blot tilmelding til Helle Klenum på mobil 40262218 senest 9. maj.

Alle er meget velkomne til at overvære koncerten.  

Hvis du efter at have hørt koncerten, har fået lyst til at synge med i koret, så kontakt blot korets formand Vagn Thomsen (tlf. 2023 2178). 

– Kom gerne og vær med. Man bliver glad i låget af det, siger Bodil Nielsen fra Vestfynskoret.

Frøbjerg Bavnehøj

Vestfynskoret deltager også i kulturfesten på Frøbjerg Bavnehøj 16 – 19. juni. 

Vestfynskoret holder workshoppen ”Alle kan synge i kor” lørdag 18. juni klokken 13.30 til 17, og her kan som antydet alle få chancen for at synge i kor. 

Del denne historie på: