Ejendomsmægler Augustinus: Vi har købere, men mangler boliger

Assens

19. januar 2022

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Firmaet har udvidet staben og har efter flytning fået mere plads

– Jeg tror, det er et rødmalet hus. Bo Verner Hansen blander sig i en samtale, som Carsten Augustinus har med trainee Kristian Amstrup om et nyt emne for Ejendomsmæglerfirmaet Augustinus Bolig & Erhverv. 

Samtalen foregår på firmaets nye adresse, Østergade 1, dvs. hjørneejendommen, som tidligere husede Danske Bank.  Pladsen var blevet for trang i Østergade 8, nu da firmaet voksede fra to til fire ansatte, som følge af bolig-boomet. Ny er traineen Kristian Amstrup og ejendomsmægler Bo Verner Hansen, som skal tage sig af boligformidlingen. 

Det har han prøvet før: 

– Jeg blev ejendomsmægler i 2005 og har siden da især arbejdet på Vestfyn, og Assens – og det gælder hele kommunen – er vores primærområde, men især, når det gælder erhvervsejendomme, operer vi i hele landet, og når det handler om sommerhuse og sommerhusgrunde finder du os også på Vestkysten, siger Bo Verner Hansen. 

Lige nu er hans udfordring manglen af boliger som er til salg:  

– Vi har mange potentielle købere, og det gælder købere til nye huse, huse, som skal renoveres, billige huse, dyre huse, sommerhuse og ejendomme med plads til heste. Og ingen opgave er for små eller for stor for os. 

Interessen for at slå sig ned på Høj- og Vestfyn er til at begribe for Bo Verner Hansen. 

– Jamen, Assens Kommune har det hele inklusive skov og strand, og kommunen gør meget, som at have institutioner til børnefamilier. Så skatteyderne får meget for pengene her i Assens, mener Bo Verner Hansen. 

Fortid som murer

Med andre ord er den store opgave for Bo Verner Hansen at finde frem til de boligejere, som måtte have lyst til at sælge deres hus. 

Samtalen med Folkebladet er ved at være slut, så Bo Verner Hansen spørger Carsten og Kristian, om han ikke havde ret i, at det føromtalte hus i Andebølle var rødmalet.

Det var det, og Bo Verner Hansen nikker tilfreds, for endnu engang havde hans lokalkendskab ikke svigtet. 

– Før jeg blev ejendomsmægler. arbejdede jeg som murer og murermester med base i Odense, men vi kom meget omkring, så jeg har da et stort lokalt kendskab, siger Bo Verner Hansen. 

De mange år som murer kommer ham i øvrigt til gode som ejendomsmægler.

– Jo, jeg synes jeg er godt klædt på til at vurdere ejendomme, siger Bo Verner Hansen. 

Del denne historie på: