Dear Summer med SKO / TORP

Assens

13. juli 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Tobaksgaarden fredag 23. juli klokken 20

Hårdt arbejde, en særlig stamina og navnlig respekt for sit publikum er hemmeligheden bag et langt og succesrigt liv på landevejen – for det kræver en del at være et af landets mest turnerende bands gennem de sidste mange år. Og det er Sko/Torp, med 80-90 koncerter om året. Fredag den 23. juli spiller de i Assens til Tobaksgaarden udendørskoncerter.

Søren Sko og Palle Torp elsker at optræde, og de glæder sig over at turnere med det gamle katalog, men også med de nyeste sange fra albummet der udkom i 2018. 

– Det seneste album er lidt noget andet end de tidligere plader, vi har udgivet. Vi havde en følelse af at have ryddet op og er gået i gang med noget nyt. Det er, som om vi nærmest er startet på en frisk, og derfor minder den seneste plade på nogle måder om vores første” – siger Søren Sko og tilføjer ord som ”frisk”, ”moderne” og ”lettere dansant” i sin beskrivelse af pladen.

Respekt for publikums ønsker er meget sigende for Sko/Torp. De vil gerne glæde deres mange fans ved at spille de gamle sange, men det er lige så vigtigt for dem at vise, at de er i evig bevægelse ved at præsentere noget nyt. Der bliver sikkert også plads til et par af Søren Skos fortolkninger fra efterårets Toppen Af Poppen med bl.a. Annika Aakjær, Claus Hempler & Lis Sørensen. 

Del denne historie på: