Blomstrende vinterferie

Assens

”Er det smukt, må jeg eje det” – var Frederik Ernsts motto og det skinner helt tydeligt igennem i lejligheden i Østergade i Assens. Frederik Ernst var blandt andet vild med stel og på de mange dækkede borde i lejligheden kan du se et væld af smukke stel, mange med fine blomstermotiver. Det har vi ladet os inspirere af og i vinterferien sætter Museum Vestfyn fokus på blomster i alle afskygninger. 

Gå på opdagelse i ERNST og lad dig inspirere af de mange fine blomster til efterfølgende at lave din helt egen blomsterkreation. Årets vinterferieaktivitet finder sted i CAFÉ ERNST og her kan du slippe kreativiteten løs og måske lave din egen buket med blomster fra Flora Danica? Skabe dit helt eget blomsterdesign i crepepapir eller måske lave smukke kort med Blå Blomst? Hvis du ikke vil udfolde din kreative side, kan du købe en kop kaffe og kigge ind i museumsbutikken. Her er der et stort udvalg af ”blomster” du kan købe med hjem. Vi sælger blandt andet de fineste filtede fairtrade blomster fra Én Gry & Sif.

Besøg ERNST i vinterferien og tag en lille smule forår med hjem.

Praktisk information:

ERNST kan besøges hele uge 7; mandag d. 12. – søndag d. 18. februar kl. 10 – 16 med GRATIS entré.

Aktiviteterne foregår mandag d. 12. til og med torsdag d. 15. februar kl. 10-15 i CAFÉ ERNST. Det er gratis at deltage og kræver ikke tilmelding.

CAFÉ ERNST og Museumsbutikken holder også åbent alle dage i uge 7, kl. 10-16.

Del denne historie på: