Bliv klogere på den danske kaffehistorie

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Foredrag med Annette Hoff mandag 19. februar i Café Ernst

De fleste danskere har et tæt forhold til kaffe, og faktisk kan vores kærlighedsforhold til den sorte drik følges helt tilbage til 1660.  Det skriver Museum Vestfyn i en pressemeddelelse som appetitvækker til foredraget ”Den Danske Kaffehistorie”, som historiker og seniorforsker i Den Gamle By, Annette Hoff, holder i Café Ernst, Østergade 57 i Assens mandag 19. februar klokken 19-21. 

Annette Hoff vil gøre deltagerne klogere på, hvordan vores forbrug af kaffe har udviklet sig fra 1700-årenes luksus til nutidens hverdagsforbrug. Hvorfor er vi i dag flest kaffedrikkere, selv om teen var størst i 1700-årene? 

Annette Hoff har udgivet bogserien Nydelsesmidlernes Danmarkshistorie. Foruden Den Danske Kaffehistorien omfatter serien Den Danske Tehistorie, Den Danske Chokoladehistorie og Den Danske Vinhistorie. Foredraget varer 2 x 45 min. – selvfølgelig med tid en kaffepause. 

Billetprisen er 100 kroner. 

Tilmelding: til LOF Vestfyn https://lof.dk/vestfyn/foredrag-debat/den-danske-kaffehistorie/id/241203 eller på mail vestfyn@lof.dk

Foredrag arrangeres i et samarbejde mellem Museum Vestfyn og LOF Vestfyn

Del denne historie på: