Blinkende Lygter i Arena Assens

Assens

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

En ny dansk folkekomedie af Vivian Nielsen baseret på Anders Thomas Jensens film kan ses onsdag 28. september 2022

Vestfyns Teater præsenterer i Arena Assens den 28. september klokken 20 teaterversionen af 

den forrygende og skæve historie om den lille bande småkriminelle, Torkild, Peter, Arne og Stefan, som aldrig har haft det store held med sig.

Da Thorkild fylder 40 år, beslutter han sig for, at nu skal det være slut med at leve på den måde, men han er nødt til lige at lave et sidste job for bagmanden ”Færingen”. Ved hjælp af lidt held og en hel del dumdristighed lykkes det de fire venner at komme i besiddelse af en kuffert indeholdende flere millioner af Færingens penge. Kufferten bliver deres billet væk fra det kriminelle miljø – ud i det mørke Udkantsdanmark. Der forsøger de at indpasse sig blandt de i deres optik sære eksistenser, der lever der – det er ikke helt nemt og langt fra kedeligt. 

”Blinkende Lygter” har et sprudlende hold på scenen. Blandt andre Gordon Kennedy, Thomas Magnussen, Peter Pilegaard og Jakob Højlev Jørgensen er de fire venner, som ved fælles hjælp forsøger at lægge fortiden bag sig. Kristian Boland spiller den skydegale gårdmand, Alfred og Frank Rubæk er den fordrukne læge, Carl. 

Billetter fås via vestfynsteater.dk eller tlf. 3028 2965.

Del denne historie på: