Vestfynskoret starter sæsonen op efter ferie og corona-pause

Assens Kommune

14. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Har du også savnet at synge sammen med andre? Har du sunget med på fællessang i fjernsynet og fået lyst til at synge sammen i et rigtigt kor? 

Svarer du ja til de spørgsmål, byder Vestfynskoret sig til. 

Efter ferie og coronanedluk er Vestfynskoret klar med korsang og hyggeligt samvær. Det sker første gang tirsdag 17.august i Tobaksgaarden i Assens.

– Koret glæder sig nu til nye, dejlige oplevelser og udfordringer med vores entusiastiske korleder, Sebastian Kjældgaard Andersen, fortæller bestyrelsesmedlem og presseansvarlig Bodil Nielsen. 

Koret øver i Ambrosius Stub-salen på Tobaksgaarden i Assens hver tirsdag fra 19.15 til 21.45. 

– Nye sangere er meget velkomne, så mød op og prøv om korsang er noget for dig. Du kan trygt møde op, da der bliver sørget for at leve op til de krav, som myndighederne stiller for at undgå corona-smitte. Kormedlemmerne sørger også for at tage hånd om nye sangere, så de hurtigt føler sig hjemme i koret. Du har lov at prøve tre gange for at se, om korsang er noget for dig. Du må meget gerne kontakte korets formand Vagn Thomsen på tlf. 20232178., hvis du har lyst til at være med, siger Bodil Nielsen. 

Vestfynskoret er et blandet kor med ca. 35 sangere, som deler glæden ved at synge og fællesskabet med andre med den samme interesse. Koret optræder ved forskellige lejligheder, f.eks. koncerter i kirker, ligesom der hvert år afholdes en forårskoncert St. Bededagsaften i Skovpavillonen i Assens. I efteråret skal koret medvirke ved en orgelfestival i Odense.

Yderligere information kan fås på korets hjemmeside www.vestfynskoret.dk.

Del denne historie på: