Venstre og Konservative går sammen – om at holde grundlovsmøde på Erholm Gods kl. 14.-17.00

Assens Kommune

2. juni 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Under overskriften Her i den grønne tid inviterer Det Konservative Folkeparti og Venstre i Assens Kommune til grundlovsmøde lørdag den 5. juni 2021 på Erholm Gods, Borchenfeldtsvej 2, Aarup. 

Kristine Lawaetz Lyngbo, direktør i Udvikling Assens holder den indledende tale efterfulgt af byrådsmedlemmerne Nikolaj Leed Henriksen, Venstre og Søren Thomsen, Det Konservative Folkeparti. 

Undervejs vil Bali Music fra Aarup bidrage med den musikalske underholdning. 

Fynske specialiteter

Erholm Gods er blandt andet kendt for sit fødemarked, hvor der kan købes fynske specialiteter og andet godt. Det vil der – sammen med diverse forfriskninger – også være mulighed for denne dag. 

– Vi håber at se rigtig mange på Erholm Gods den 5. juni, så vi sammen kan markere Danmarks Riges Grundlov, siger Jens Arendt, Det Konservative Folkeparti, Assens Kommune og Carsten Petersen, Venstre, Assens. 

Socialdemokraterne fejrer grundloven og præsenterer byrådskandidater

Den 5. juni klokken 11 på Rytterskolen i Brylle

Socialdemokratiet i Assens inviterer til grundlovsfest lørdag 5. juni klokken 11-13 i den tidligere Rytterskole på Ryttergade 3 i Brylle.

Som led i arrangementer præsenterer partiet sine kandidater til efterårets kommunalvalg. De opstillede kandidater har netop været igennem en urafstemning om placeringen på partiets kandidatliste.

  • Det er rigtigt dejligt igen at kunne samles – ikke mindst for at fejre grundloven, og se at den virker.

Corona pandemien har i høj grad sat sine spor både lokalt, i Danmark og verden over.

Når vi fejrer grundloven i lyset af coronaen, er det dejligt at kunne konstatere, at vi er kommet så godt i gennem, som tilfældet er. Det skyldes i høj grad at elementer fra grundloven viser sig bl.a. i form af tillid til hinanden og myndighederne, samt at samfundet kan bakke op der hvor corona-situationen har været hårdest at komme igennem. Der har samarbejdet langt overvejende har vist sin styrke, siger Socialdemokratiets borgmesterkandidat til kommunalvalget i Assens, Poul-Erik Svendsen.

Håber på bedre samarbejdsklima i Assens

  • Samarbejdet i Assens Byråd har i de forgangne fire år været præget af debatten om strukturen på skolerne og de voldsomme reduktioner på velfærden, vi har været igennem. Det har, for at gøre en lang historie kort, givet et dårligt samarbejdsklima, og Assens Kommune et dårligt image. Det arbejdes der på, og det skal vi gjort noget mere ved, siger Poul-Erik Svendsen, der vil berøre disse emner ved hans grundlovstale.

Alle er velkomne.

Tilmelding er dog nødvendig på tlf.: 2888 4505 eller jensrosenb@gmail.com

Del denne historie på: