Tøm en boghandel på fem minutter

Assens Kommune

AssensBibliotekerne inviterer alle børn i alderen 6-15 år til at deltage i Danmarks største læsekonkurrence. Bag konkurrencen står De Danske Børnebiblioteker, der arbejder hen imod sommerbogens vigtigste opgave – at tilbyde børn en masse spændende litteratur i sommerferien.

Tusindvis af børn deltager hvert år i kampagnen, der med stor succes får børnene til at læse mere og dele de gode oplevelser med hinanden. Sådan skriver AssensBibliotekerne i en pressemeddelelse.

Læs og løs udfordringer

Kampagnen bygget op om en række udfordringer, som børnene skal løse, mens de læser. Børnene skal læse minimum tre bøger, og inden start skal de hente et udfordringsark på et af kommunens seks biblioteker. På arket finder man 30 læseudfordringer med varierende sværhedsgrad – børnene skal herefter løse mindst 10 af udfordringerne for at deltage i lodtrækningen om en af de tre hovedpræmier. 

Alle deltagende børn er med i lodtrækningen om de tre hovedpræmier, hvor de får lov til at tømme en boghandel på fem minutter. Derudover er der en gratis boggave til alle, der er med i Sommerbogen. 

Sommerbogen kører fra d. 10. juni til d. 20. august.

Del denne historie på: