SF håber på 12 kandidater til kommunalvalget

Assens Kommune

30. marts 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

SF’s to nuværende byrådsmedlemmer, Flemming Risskov Jørgensen og Mogens Mulle kan åbenbart ikke få nok af byrådspolitik, for de er begge at finde på SF i Assens’  kandidatliste, som består af otte håbefulde folkesocialister, nemlig Mogens Mulle Johansen, Glamsbjerg; Flemming Risskov Jørgensen, Vissenbjerg;  Jeanette Sandberg Sørensen, Tommerup; Poul Erik Kristiansen, Glamsbjerg;  Mette-Rose Kongstad Munksgaard, Glamsbjerg; Henning Hermes Petersen, Holte; Hans Peter Lund, Tommerup St. og Inge Thorup, Aarup. 

– Kandidatlisten er dog ikke endelig lukket, da den jo først skal afleveres til valgstyrelsen til september, og vi forventer da også, at flere kandidater melder sig, således at vi kan stille med et stærkt hold på omkring 12 kandidater til kommunalvalget d. 16. november, siger formanden Poul Erik Kristiansen.

Den foreløbige liste blev præsenteret, da SF i Assens Kommune forleden holdt online-generalforsamling. 

Generalforsamlingen vedtog SF’s valgprogram til KV21 og en ny bestyrelse. 

Selv om Poul Erik Kristiansen og Jeanette Sandberg Sørensen genvalgtes som formand og næstformand, fik de garvede bestyrelsesmedlemmer også selskab af nyt og ungt blod, idet 29 årige cand. Mag i kulturhistorie Mette-Rose Kongstad Munksgaard blev valgt ind i bestyrelsen. 

Det var forsamlingsloftet, som fik SF’erne til at holde online generalforsamling fra et studie indrettet i Rytterskolen i Brylle.  

– Et fysisk møde hvor medlemmerne ser hinanden i øjnene, giver hånd og giver et kram er jo klart at foretrækker, men det lykkedes os faktisk, med et ganske godt resultat, ved hjælp af det virtuelle mødesystem Teams, at afvikle årets generalforsamling og opstillingsmøde til det kommende kommunalvalg, sagde Poul Erik Kristiansen. 

Del denne historie på: