Programmet for den nye teatersæson er klar

Assens Kommune

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Der er endnu enkelte pladser til sæsonens sidste forestillinger i Vestfyns Teater, og i den kommende sæson byder 18 forestillinger sig til.

Tre familieforestillinger, nogle primært for unge og deres forældre og mange for voksne uanset alder. 

Nyskrevet dans dramatik, klassikere, som ikke nødvendigvis spille på klassisk vis, mange ord, meget musik. Sådan beskriver Vestfyns Teater selv de 18 forestillinger, det byder på i den kommende sæson.

Forestillingerne spilles fordelt over Assens Kommune i alt ti forskellige steder herunder Arena Assens, Kulturhuset Industrien i Aarup og Vissebjerghus.

Brochuren kan findes på biblioteker, i en række butikker og andre mødesteder. Den skulle også kunne ses på Vestfyns Teaters hjemmeside, vestfynsteater.dk.

Endnu billetter at få

Der er to forestillinger tilbage, før teatret takker af for denne sæson, og der er også enkelte billetter at få, melder teateret.

Søndag 24. april spilles forestillingen Maddiker i Arena Assens. Forestillingen med blandt andre Bodil Jørgensen, Jannie Faurschou og Rikke Wölck på rollelisten turnerer lige nu rundt i landet for fulde huse. Den var eller programsat til 22. marts i Assens, men måtte dengang aflyses på grund af sygdom. Søndag 1. maj klokken 16 spilles Dyrene i Hakkebakkeskoven, ligeledes i Arena Assens, også her er det stadig muligt at få en billet.   

Del denne historie på: