Også i år er der havefest i Render

Render

Af Lise Wolf – lw@folkebladet.net

Danmark Dejligst-koncerten har i flere år været en tilbagevendende begivenhed ved Manngårdens Ridecenter i Render. I år er det 20. august

Der er både gengangere og nye navne på musikprogrammet for Danmark Dejligst-koncerten i haven til Manngaarden på Toftevej 50 i Render, hvor Tommerup Rideklub holder til.

Det bliver en havefest for hele familien.

Havefestens trofaste gæster vil kunne nikke genkendende til Caper Clowns, som har underholdt til festen flere gange tidligere. I 2020 blev bandet kåret til Bedste Liveband Odense.

Også Patrick Dorgan lægger vejen forbi. Han er kendt for sine ørehængende radiohits, og nogle vil have lagt mærke til, at han i år også deltog i det danske melodigrandprix. Flere gange har han desuden været ugens uundgåelige på P3.

Og så kommer der ABBA på programmet. Altså ikke den ægte vare men i form af Foxx Music Band, der både leverer et forrygende ABBA Show og spiller en serie gamle 80’er og 90’er numre, som indbyder til dans.

Der bliver aktiviteter for store og små og, der bliver ingen grund til at bekymre sig om sulten, da der vil være mulighed for at købe kaffe og kage, øl, vand og mad undervejs.

Bag havefesten står Keld Frederiksen, Manngaarden, Tommerup Rideklub og en række frivillige.

Haven åbner klokken 13.30 og Foxx Music går som de sidste på scenen klokken 19.30.

Festivalen er gratis. Kommer man i bil, skal man dog betale 30 kroner for at parkere, og arrangørerne håber, at man også lægger en sjat penge til mad og drikke undervejs. Overskuddet støtter gode lokale formål.

Del denne historie på: