Nye åbningstider på kommunens teststeder træder i kraft 12. august

Assens

12. august 2021

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

Færre har brug for at blive testet for Covid-19, og derfor skal testkapaciteten nu tilpasses i de enkelte kommuner. Derfor har Region Syddanmark besluttet at reducere åbningstiden på teststederne i Assens Kommune. De nye åbningstider træder i kraft fra torsdag den 12. august 2021. 

Fra torsdag den 12. august vil antallet af dage samt tidsrummet, man kan blive testet i, være reduceret på de teststeder, som ligger i Assens Kommune. Det sker fordi færre personer benytter teststederne. På kvikteststederne i Assens Kommune er antallet af personer, der bliver testet for corona, faldet uge efter uge. I perioden fra uge 21 til uge 30 er antallet af testede faldet med over 60 procent. Det sker både fordi flere er færdigvaccineret, og fordi der nu er færre restriktioner, der kræver test. Derfor bliver åbningstiderne på teststederne ændret. De nye tider træder i kraft den 12. august 2021. 

Alle ændringer vil fremgå af Assens Kommunes hjemmeside, hvor man hele tiden kan få overblikket over, hvor og hvornår man kan blive testet: 

https://www.assens.dk/borger/information-om-coronacovid19/hvor-og-hvornaar-kan-jeg-blive-testet-for-covid-19-corona.  /hef

Del denne historie på: