Ny sponsoraftale: Tank ved OK og støt Børns Voksenvenner

Assens Kommune

Af Henning Frandsen – hf@folkebladet.net

En ny sponsoraftale med energiselskabet OK gør det muligt at støtte Børns Voksenvenner, hver gang bilen tankes uden at det koster ekstra

Hos Børns Voksenvenner, der også har en afdeling i Assens Kommune, glæder frivillige, medlemmer og bestyrelse sig over, at deres vigtige arbejde med børn i sårbare positioner nu kan få støtte af bilister, som tanker hos energiselskabet OK. Det skyldes en ny sponsoraftale mellem Børns Voksenvenner og energiselskabet OK. En aftale, som direktør i Børns Voksenvenner, Pia H. Christensen, ser frem til.

– Den nye sponsoraftale betyder, at vi får ekstra støtte til det, der virkelig betyder noget for os. At lave venskaber mellem frivillige voksne og børn, som drømmer om en ekstra voksen til at lege med, spejle sig i og tale med om stort og småt. Vi ved, en ven er noget af det bedste, man kan give et barn, og vi kommer til at bruge pengene på de aktiviteter, der hjælper os med at skabe flere venskaber, og på at give venskaberne gode oplevelser, siger Pia H. Christensen.

Børns Voksenvenner skaber venskaber mellem børn, der savner en ekstra fortrolig voksen og rollemodel, og frivillige voksne med tid og overskud til at gøre en forskel for et barn. Venskaberne er livsforandrende for børnene og foreningens erfaring er, at det øger børnenes trivsel, deres lyst til at indgå i fællesskaber og deres livsmod. Grunden til den store succes med venskaberne er, at foreningen vægter børnefaglighed og grundighed højt, og at alle match er baseret på interesser og kemi.

Det er OK’s kunder, der har sparet pengene op til foreningerne ved at tanke på deres OK-kort eller via OK’s app. Vælger kunderne at knytte OK-kortet til sponsoraftalen, støtter de nemlig kvit og frit for hver liter brændstof, der tankes på kortet. 

Sponsoraftalen betyder, at klubber og foreninger kan få fem øre for hver liter, der tankes hos OK. Derudover kan foreningerne få fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. I alt 15 øre kan altså gå foreningernes vej, hver gang der bliver tanket en enkelt liter.

Flere end 2400 små og store klubber og foreninger over hele landet har en sponsoraftale med OK. 

Del denne historie på: